Avemo AS

Merkevarer / Konsumentprodukter

Avemo er et norsk brand med 4. året på banen. Vi fører en b2b nettbasert butikk med kvalitetsprodukter innen vippe extensions. Vi er allerede et av de mest kjente merkene i Norge med opparbeidet kundekrets. Vi står for kvalitet på alle våre poster, og sørger for at alle våre produkter skal være av de beste på markedet.

Les mer
Fakta
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
1-10
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Avemo AS

Hei! Vi søker en person som har lidenskap for markedsføring / salg. Bedriften vår har vært oppe å gå i 4 år med en opparbeidet grunnmur, så vi har alt klart for at du skal kunne løfte oss opp til neste nivå. Dette er en spennende mulighet med stort potensiale! Det er en fordel at du er: løsningsorientert selvgående samarbeidsvillig kreativ en do'er bein i nesa samtidig som at du er ydmyk behersker norsk/svensk med gode skrivekunnskaper (og mulig en dæsj humor?) kan adobe (Photoshop, Indesign ++) vil lære eller behersker Google analytics og har forståelse for SEO kan noe video/foto/design Jobben passer for deg som ønsker yrkespraksis med mye læring (oppfølging følger) eller har erfaring fra før. Stillingen er provisjonsbasert, med nesten garanti for lønn fra første dag, da vi allerede har fornøyde og faste kunder til deg. Vi har nemlig også satt en lavterskel som er fullt mulig å nå. Så til det beste: markedet er ikke bare i Norge, men internasjonalt. Tenk kreativt, bruk markedet og få muligheten til å tjene en god slant! Med i bagasjen får du et lite og utrolig koselig team. Vi har et kontor ca 150m fra Bislett stadion. Høres dette interessant ut, så kast deg på tastaturet og send oss en mail på kontakt@avemo.no
Haster! Oslo
Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Oslo

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Administrator

Fakta om Avemo AS

Adresse

Inkognitogata 33