<  
>  

Kim Nails v/Tran

Helse / Kroppspleie / Velvære

Vår neglesalong ligger midt i hjertet av Oslo by, og er i stor vekst. Vi er i en skalerbar omgjøringsfase hvor vi skal endre navn, logo og pusse opp lokalet slik at vi kan legge godt til rette for en fin og profesjonell salong for våre eksisterende og fremtidige ansatte. Vi har en stor visjon om å gjøre vår neglesalong til bransjens Starbucks!

Les mer
Fakta om Kim Nails v/Tran
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
1-10
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Kim Nails v/Tran

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Oslo

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Fakta om Kim Nails v/Tran

Adresse

Lybekkergata 3