<  
>  

Lundin Norway AS

Olje / Gass / Energi / Kraft

Lundin Norway AS ble etablert i 2004 med norsk ledelse og norske ansatte for å drive olje- og gassvirksomhet på norsk sokkel. Lundin Norway er et heleid datterselskap av det børsnoterte selskapet Lundin Petroleum (LUPE). Lundin Norway har hovedkontor på Lysaker i Bærum kommune. Driftsorganisasjonen vår for Brynhild- og Edvard Grieg-feltene ligger også her. Vi har også kontor i Harstad.

Lundin Norway står for åpenhet, tillit, ærlighet og mangfold. Vi er i dag over 300 fast ansatte medarbeidere som jobber i fleksible, tverrfaglige prosjektteam som har godt eierskap til felles mål og utfordringer. Lundin Norway har opparbeidet seg en betydelig portefølje på norsk sokkel siden 2004 og har i dag omentrent 60 lisenser, hvorav halvparten er operatørskap. Vi har fortsatt en meget ambisiøs utforskningsstrategi.

Lundin Norway skal finne og utvinne ressurspotensialet primært for olje på norsk sokkel i samspill med lisens-partnere, myndigheter og andre selskaper. Basis for en slik verdiskaping er vår evne til å utnytte eksisterende og skape ny kunnskap, og ha et samspill med medarbeidere og eksterne miljø. Selskapet skal være bevisst på hvordan våre handlinger integreres med andres på kort og lang sikt.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Bildegalleri

Adresse

Strandveien 4, 1366 Lysaker