Gjensidige

(Forsikring / Assuranse, Bankvirksomhet)

Gjensidige er et ledende nordisk skadeforsikringsselskap notert på Oslo Børs. Vi har om lag 3.900 medarbeidere og tilbyr skadeforsikring i Norge, Danmark, Sverige og Baltikum. I Norge tilbyr vi også bank, pensjon og sparing. Driftsinntektene var 24 milliarder kroner i 2015, mens forvaltningskapitalen utgjorde 129 milliarder kroner.

Les mer om Gjensidige
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter

Jobbmuligheter i Gjensidige

Vil du være med å sikre folks liv, helse og verdier i et av Nordens største forsikringsselskap?

I Gjensidige engasjerer vi oss i livet til kundene våre. Vi tenker nytt, offensivt og langsiktig, for at folk skal være best mulig forberedt på fremtiden.

I løpet av Gjensidige-karrieren tar du små og store skritt for å lære mer og prestere enda bedre – hver eneste dag. Slik at du kan spille en viktig rolle for oss, kundene våre og for samfunnet.

I snart 200 år har vi ansatt ildsjeler som arbeider for å sikre kunders liv, helse og verdier. Vi har rundt 3.500 medarbeidere og tilbyr skadeforsikring i Norge, Danmark, Sverige og Baltikum. I Norge tilbyr vi også tjenester innen bank, pensjon og sparing.

Nå så langt du vil

Våre medarbeidere har spennende karriere- og utviklingsmuligheter og gode ordninger.

Siden selskapet består av så mange forskjellige mennesker, med helt forskjellig spesialkompetanse, erfaring og utdanning, anbefaler vi alle å følge med på hvilke stillinger vi utlyser. Også om du tenker at forsikringsbransjen umulig kan være noe for deg. Hos oss jobber alt fra sykepleiere og utredere – til analytikere og kommunikasjonseksperter.

Les mer om jobbmuligheter i Gjensidige

Ledige stillinger hos Gjensidige

  • Til vårt kontor i Gran sentrum søker vi etter en dyktig person innen kontoradministrasjon og salgsstøtte.Arbeidsoppgaver og ansvar:- Betjene kundemottak og sikkerhetsbutikk- Gjennomføre daglige rutiner i selskapet- Sekretær i Brannkassefondet- Yte støtte til kunderådgivere innen næring, landbruk og privatKvalifikasjoner og egenskaper:- Utdanning fra høyskole og/eller erfaring fra kundeservice og administrative oppgaver- Kan vise til gode resultater- Sterk kundefokus og flink med menneskerVi ønsker deg som har stå-på-vilje og engasjement og som kan skape begeistring. I tillegg til å bidra i team, må du også jobbe selvstendig, strukturert og være opptatt av kvalitet.Vi tilbyr utfordrende arbeidsoppgaver i et resultatorientert og godt miljø, gode utviklingsmuligheter, grundig opplæring og konkurransedyktige betingelser.Spørsmål om stillingen kan rettes til adm. dir. Jakob Ruud, tlf. 930 18 899.Søknadsfrist er 01.02.17 og søknad sendes til jakob.ruud@gjensidige.no Medium: Hadeland Annonsert: 20.01.2017 Adresse: 2750 GRAN
    01.02.2017 Gran

Internship

Gjensidige helårs Internship (20 % stilling) for studenter

I Gjensidige har du muligheten til å jobbe deltid ved siden av studiene gjennom et helt studieår.  Vi tilrettelegger for at du som student kan skaffe deg relevant arbeidserfaring, og samtidig få en unik forståelse for hva du har i vente etter endte studier - og det selvfølgelig med lønn! Et internship hos oss vil gi deg bedre innsikt i bransjen og kulturen vår, og ikke minst mulighet til å følge oppgavene dine fra start til slutt. Internshipet tilsvarer en ca. 20 prosent stilling gjennom året. Vi legger vekt på høy fleksibilitet, slik at jobben du gjør hos oss ikke går utover prestasjonene dine på skolen. Søk på et av våre internships For skoleåret 2016/2017 tilbyr vi internships innen følgende avdelinger: Analyse Organisasjonsutvikling Digitalisering og Selvbetjening Merkevare og portaler: Digital innsikt og analyse Merkevare og portaler: Digital rådgivning Konsernjuridisk Vi tilbyr også to sommer-internship på skadeavdelingene Ansvar og Regress    
Antall interns
6
Sted
Oslo

Internship

Gjensidige summer-internship (for jus-studenter)

Gjensidge tilbyr to summer internships i Skadeavdeling Ansvar og Regress.  Skadeavdeling Ansvar behandler ansvarsskader innen både privat- og næringslivsmarkedet. Skadeavdelingen Regress retter erstatningskrav mot ansvarlige skadevoldere dersom det er forårsaket skade på ting forsikret i Gjensidige. Begge avdelinger håndterer til dels kompliserte juridiske og tekniske problemstillinger, og vi har ambisiøse mål om å være best på skadeoppgjør.  
Antall interns
2
Sted
Oslo

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen og del din CV!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil og CV på få minutter
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere og rekrutterere
  • Bli oppdaget og kontaktet av arbeidsgivere og hodejegere

Fakta om Gjensidige

Adresse

Gjensidige ASA
Schweigaards gate 21
0191 Oslo