<  
>  

ColliCare Logistics AS, avd. Kristiansand

Transport / Distribusjon / Logistikk

ColliCare er en innovativ tilbyder av alle logistikktjenester innenfor sjøfrakt, veitransport i inn- og utland, tredjepartslogistikk, flyfrakt, distribusjon og lager.

Vi fokuserer på totale løsninger innen vareflyt, fra produsent til sluttbruker. Våre kunder er importører, eksportører og industri, med behov for logistikktjenester, særlig i Skandinavia, Europa og Asia.
Vi har hovedsete i Norge og egne kontorer i Sverige, Danmark, Finland, Nederland, Tyskland, Litauen, Italia, Tyrkia, Kina og India, og et agentnettverk over store deler av verden.

Vår fremste styrke er våre ansatte, med sterk kunnskap innen alle ledd i logistikkjeden er vi mestere i å finne de smarte løsningene for kundene våre.Fokuser på din kjernevirksomhet, vi tar hånd om logistikken!

Forretningsidé
ColliCare vil igjennom lokal tilstedeværelse utvikle og tilby nye, lønnsomme og globale verdikjedeløsninger – fra produsenter til sluttmottagere.
ColliCare vil være en nær, kreativ og internasjonal leverandør av tjenester innen sjøfrakt, spedisjon, transport og lagring. Gjennom sterk vekst skal vi være en utfordrende arbeidsplass for våre ansatte.

Fokus skal være personlig kontakt og oppfølging av våre kunder, og baserer oss derfor på proaktiv oppfølging av leveransene og behovet som er definert.

Visjon
Vår visjon er å forbedre våre kunders konkurransekraft igjennom innovative og integrerte logistikktjenester med høy kvalitet og fleksibilitet.

Våre verdier:
Humør – Ha det morsomt på jobb
Pålitelighet – Være pålitelig
Respekt – Alltid vise respekt
Smart – Være smartere enn konkurrentene

Vårt mantra er å være en bedre logistikkpartner igjennom behovsanalyse, produkttilpasning, kontinuerlig kvalitetssikring og oppfølging av kunde.
Det er vår omtanke for kunden, kompetanse og engasjement som gjør oss til en servicebedrift litt utenom det vanlige.
ColliCares fremste styrke er våre ansatte! Vi er stolte av våre medarbeidere som har lang erfaring og høy fagkunnskap.
Kundeservice; med spisskompetanse på kundeoppfølging ønsker vi å skille oss ut med personlig service på et høyt nivå.

Fakta om ColliCare Logistics AS, avd. Kristiansand
Hovedkontor
1540 Vestby
Antall ansatte
201-500
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Ledige stillinger hos ColliCare Logistics AS, avd. Kristiansand

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og
Fortløpende Kristiansand

Bli kjent med ColliCare Logistics AS, avd. Kristiansand

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Fakta om ColliCare Logistics AS, avd. Kristiansand

Adresse

Deliveien 10, 1540 Vestby