Oticon

Forskning og utvikling
Oticon er et selskap som utvikler og tilpasser høreapparater for hørselshemmede. Selskapet ble opprettet i 1973.
Les mer om Oticon
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Oticon

Då vår nåværende regnskapsleder går over i en annen stilling i firmaet, ønsker vi oss en ny medarbeider med solid regnskapserfaring A-Å, med gode resultater. Ledererfaring innen økonomi og regnskap er en fordel, men ikke et krav. Stillingen inngår i en mellomstor og operativ salgsbedrift med 30 ansatte, som omsetter varer og tjenester for 135-150 millioner kroner i året. Vareflyten består i all hovedsak av egen import av hel- og halvfabrikata fra eget morselskap i utlandet, og med videresalg til offentlige institusjoner og sykehus, i hovedsak NAV som betaler og sykehus som rekvirenter. Stillingen inngår i en ledergruppe bestående av 4 avdelingsledere, og stillingen rapporterer til Daglig Leder.Arbeidsoppgaver· Ansvarlig for selskapets regnskap A-Å· Måneds- og årsavslutning· Rapportering· Budsjettering· Remittering· Periodiseringer· Kontroll og oppfølging av avstemminger mnd/år· Klargjøring/oppfølging mot revisorer· Årsregnskap m/noter· Faglig ansvar for regnskap og tilhørende prosesser· Bidra til kontinuerlige forbedrings- og effektiviseringsprosesser· Personalansvar for en regnskapsmedarbeider og en IT-medarbeiderKvalifikasjoner· Høyere økonomisk utdannelse innen økonomi, revisjon, regnskap eller finans· Minimum 5 års regnskapserfaring· Meget god regnskapsforståelse· Gode kunnskaper i Excel, og god generell IT og systemforståelse· Må beherske norsk og engelsk godt, både muntlig og skriftlig. Engelsk er konsernspråkPersonlige egenskaper· Selvgående, operativ og initiativrik· Gode kommunikasjonsevner· Samarbeidsvillig, løsningsorientert og strukturert· Godt humør og positiv innstillingVi kan tilby en interessant hands-on stilling i et levende salgsselskap, og med tett kontakt mot konsern, leverandører og kunder. Spørsmål om stillingen kan rettes til Lars Martin Osen (Daglig leder) på telefon 23 25 61 30 eller Regnskapsansvarlig Heidi M. Jansson på telefon 23 25 61 22Søkere bes registrere seg med CV, vitnemål og attester.Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser for den rette kandidaten. Tiltredelse så snart som mulig. Adresse: Postboks 404 Sentrum, Hegdehaugsvn. 31,0103 Oslo Web: http://www.oticon.no
Snarest Oslo

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Oticon