<  
>  

Bringere AS

Internett tjenester / E-handel

Hvem er vi?

Bringere.no er en YouTube inspirert plattform hvor norske nisjebutikker og innholdsskapere kommer sammen og spiller inn video i korte format. Videoene av varer som er til salgs spilles inn direkte fra smarttelefonen, og viser de produktene forbrukerene kan kjøpe.

 

Vi gjør handel personlig igjen ved å bygge et fellesskap av bevisste forbrukere som ønsker å støtte nisjebutikkene rundt om i landet.

Les mer
Fakta om Bringere AS
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Hele Norge

Ledige stillinger hos Bringere AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Hele Norge

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Fakta om Bringere AS

Adresse

Thor Bryns Gate 7