<  
>  

Ensjø Eiendomsmegling

Eie Ensjø er et lokalt og moderne eiendomsmeglerkontor som tilbyr førsteklasses eiendomsmegling, og har som mål å levere på kompetanse og kvalitet. Her jobber dedikerte eiendomsmeglere med bred erfaring fra salg av alle type boliger, kontraktsposisjoner og andre typer eiendomssalg.

Meglerne her stiller høye krav til seg selv, og strekker seg litt lengre i samtlige ledd for at kunden skal få det beste resultatet, den høyeste markedsprisen, og den beste kundeopplevelsen. Vår solide bakgrunn sammen med lokalkunnskap gjør at vi ofte blir den foretrukne eiendomsmegleren.

Når kunden velger "Team Ensjø" til å selge boligen får en engasjerte, vennlige, og faglig dyktige meglere. Flere av våre meglere bor i nærområdet og er tett på utviklingen her. Kort oppsummert leverer vi skikkelig eiendomsmegling.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Ensjø Eiendomsmegling