<  
>  

Veidekke

Bygg / Anlegg / Entreprenør

Veidekke er et selskap bygget på menneskers nysgjerrighet, kompetanse og vilje. Når vi setter oss nye mål, er det alltid med menneskene først. Frem mot 2025 og videre har vi tydelige økonomiske målsetninger, men vi vet at for å nå de målene må vi jobbe med det som påvirker resultatet. Vi kaller det Prestasjon med mening.

Slik dyrker vi prestasjon med mening

 • Vi bygger solide team som skal løse kundenes problem
 • Vi velger å gjøre rett når vi står overfor dilemmaer
 • Vi sikter høyere – hver eneste dag. 

 

Veidekke skal i årene som kommer ta kloke og modige valg og gjøre tydelige prioriteringer. Vi ser på endringer i samfunnet som en mulighet der vi kan spille på vår innovative og involverende kultur og ingeniørkompetanse. Sammen med våre kunder og leverandører skal vi ta en aktiv rolle i klimaskiftet slik at vi løser viktige utfordringer og bygger en bedre morgendag – prosjekt for prosjekt.

Fakta om Veidekke
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
5001-10000
Etablert år
1936

Ledige stillinger hos Veidekke

Ønsker du å være med på å bygge opp en RiB-fagavdeling i Veidekke? Da kan dette være muligheten for deg!
05.06.2023 Oslo
Tar du signalet? Vi trenger dyktige sikkerhetskontrollører Veidekke Bane trenger flere dyktige fagfolkog søker deg som har kompetanse som sikkerhetskontrollør.
11.06.2023 Hele Norge
Vi søker en dyktig pukkverksarbeider til vårt massesenter i Hokksund.  Hokksund Massesenter har behov for å styrke laget og kapasiteten, og
12.06.2023 Øvre Eiker
Som lærling i Seby AS får du delta i ulike prosjekter og kan se frem til en hverdag som er både
15.06.2023 Lillestrøm
Vi har stadig behov for flinke folk med ulik bakgrunn og kompetanse - både nyutdannede og mer erfarne medarbeidere. Veidekke består
Fortløpende Kristiansand, Arendal, Lindesnes
Veidekke Bygg har avdelingskontor i Molde, Kristiansund, Åndalsnes og Ålesund. Vi har stadig behov for flinke folk med ulik bakgrunn
Fortløpende Kristiansund, Molde, Ålesund, Rauma
Veidekke Bygg distrikt Rogaland dekker Stavanger og Haugesund fordelt med totalt ca. 160 ansatte funksjonærer og håndverkere. Våre satsingsområder er
Fortløpende Haugesund, Stavanger
Vi har stadig behov for flinke folk med ulik bakgrunn og kompetanse - både nyutdannede og mer erfarne medarbeidere. Veidekke består
Fortløpende Hele Norge
Jobbmuligheter i Veidekke
Jobbmuligheter i Veidekke

Se mer på vår nettside veidekke.no/jobb/ eller våre sider på LinkedIn: Veidekke Norge

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Vil du ha et vennlig og inkluderende arbeidsmiljø, utfordrende og spennende oppgaver og en profesjonell utvikling? Les mer på våre sider for studenter her.

Trainee

Fundament, vårt program for nyutdannede
Antall traineer : 65 (50-80)

Internship

Fremtidslaget
Antall internships : 19
Sommerjobb
Antall internships : 90 (80-100 per år)

Lærlingordninger

Lærling i Veidekke
Antall lærlinger : 100 (90-110 hvert år)

Bli kjent med Veidekke

Ansattgoder
Bedriftshelsetjeneste
Bedriftsidrettslag
Aksje- / opsjonsordning
Firmahytte / firmaleilighet
Firmaturer og sosiale arrangementer
Fleksible feriemuligheter utover 5 uker
Personalrabatter
Ordninger for småbarnsforeldre
Hjemme-PC / datautstyr
Hjemmekontor / Fleksibelt arbeidssted
Helsestudio på arbeidsplassen
Fleksibel arbeidstid
Gode pensjonsordninger
Betalt / sponset videreutdanning
Utvidede forsikringsordninger
Hos oss får du
Personlig utvikling
Bedriftsintern opplæring
Lederutdanning
Program for nyutdannede
Forme fremtiden
Gode betingelser
Gøy på jobben
Spennende prosjekter

Rekrutteringskalender

 • JUN 05
  2023
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • JUN 11
  2023
  2 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • JUN 12
  2023
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Bildegalleri

Videopresentasjon av virksomheten

Filmer

Jobbmuligheter (65)
logo
Fundament, vårt program for nyutdannede
Fundament er et nyansattprogram for deg som kommer rett fra høyskole, universitet eller teknisk fagskole uten vesentlig arbeidserfaring.  Under ditt første år i Veidekke vil du gjennom Fundament-programmet delta på samlinger, kurs og webinarer med andre nyutdannede.  Vårt mål er at Fundament skal gi deg den aller beste starten på arbeidslivet og din fremtidige karriere i Veidekke. Når kan du søke? Du kan søke deg til Fundament hver høst.  Vi har fortløpende opptak, så du bør være tidlig ute med å søke. Blir du ansatt er det oppstart høsten påfølgende år. Hvem ser vi etter? Vi ser etter deg som er nyutdannet sivilingeniør, byggingeniør, høyskoleingeniør eller har annen teknisk utdannelse på universitets- eller høyskolenivå.  er en lagspiller og har lyst til å bli en del av faglige sterke miljøer. ønsker å utvikle deg og din kompetanse på våre prosjekter, anlegg eller driftskontrakter. er av den nysgjerrige typen som fascineres av ny teknologi og hvordan den kan brukes på nye og lønnsomme måter. vet hvor verdifullt det er å dele kunnskap og idéer med andre, og trives med stor variasjon i fag og kompleksitet. Hva vil du jobbe med? Din jobbhverdag som nyutdannet vil være på prosjekt, anlegg eller i driftskontrakter. I tillegg til å delta på Fundament vil blant annet få:  faglig variasjon med oppgaver innen områder som driftsoppfølging, produksjonsplanlegging, HMS og kvalitetssikring ansvar innenfor områder som kontrakt, prosjekteringsledelse eller tilbud og anbud  delta på samlinger, webinarer og kurs med andre nyutdannede Hva tilbyr vi deg? Som nyutdannet hos oss får du: konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger  en «mentor» som du kan sparre ekstra godt med  aksjer i Veidekke gjennom vårt aksjeprogram for ansatte firmahytter i store deler av landet  et stort utvalg av bedriftsidrett og organiserte ekskursjoner  en fremtidsrettet jobb i en næring i stor utvikling gode kollegaer som heier på hverandre  jobbe i et selskap som jobber for å utvikle deg og de rundt deg  gode muligheter for å bygge deg et godt nettverk  ha det gøy på jobb! 
logo
Lærling i Veidekke
Som lærling får du en hverdag som er variert, utfordrende og lærerik. Du får delta på ulike prosjekter og får lønn underveis. Læretid og fagbrev Å være i lære er på mange måter som å ha en vanlig jobb. Normalt tilbringer du først to år på skole og to år som lærling i det som kalles læretiden.  I læretiden får du lønn, noe som gjør at du kanskje slipper å ende opp med et stort studielån etter endt utdanning.  Etter endt læretid og bestått fagprøve, får du fagbrev. Fagbrevet er et bevis på at du er klar til å utøve faget og skaffe deg videre erfaring. Du kan også utvikle deg videre gjennom kurs og videreutdanning. Hos oss er mange medarbeidere også eiere. Vi mener dette sveiser oss tettere sammen og skaper en sunn og god fellesskapskultur, og vi vil hjelpe deg i gang ved å gi deg aksjer for kr. 10 000,- hvis du består fagprøven og får jobb hos oss.
logo
Sommerjobb
Søknad og oppstart  Du kan søke på sommerjobb hver høst/vinter. Sommerjobbene lyses ut her på nettsiden. Vi tar ikke imot CV eller søknad per e-post.  Du kan ha sommerjobb i Veidekke fra juni og ut august. Oppstart og varighet kan variere og avtales nærmere på intervju.  Hvem ser vi etter?  Vi ser etter studenter som: er under utdanning med en bachelor- eller mastergrad innenfor relevante ingeniørfag  trives i tverrfaglige team og fagmiljøer  tar initiativ og liker utfordringer  bidrar til et godt arbeidsmiljø og har lagånd  har lyst til å bli bedre kjent med Veidekke  Det er en fordel om du allerede har fullført 2-4 semestre av utdanningen din. Hva kommer du til å jobbe med?  En sommerjobb på et av våre prosjekter kan by på stor variasjon. Du vil få bryne deg på ulike fag og oppgaver innen områder som:  driftsoppfølging produksjonsplanlegging HMS kvalitetssikring Du vil også kunne få ansvar innenfor oppfølging av underentreprenører, stikning- og landmåling og prosjektering. Du kan også få være med å teste ny teknologi i flere ulike fag.  Hva kan en sommerjobb føre til?  Både du og vi skal få utbytte av jobben du gjør. Vi bruker blant annet sommerjobbene til å vurdere egnede kandidater til Veidekkes program for nyutdannede. En sommerjobb hos oss kan dermed være en lærerik erfaring og en inngangsport til jobb i Veidekke senere. 
logo
Studentoppgaver
Vi ønsker oss særlig master- og bacheloroppgaver med tema knyttet til prosjektbasert produksjon innen våre fagområder. Men vi er åpne for innspill og forslag du har.  Er du usikker på tema for studentoppgaven din eller har du valgt et tema, men savner en veileder? Ta kontakt med oss!  Send oss en søknad og merk henvendelsen med tema/problemstilling. Svar på følgende spørsmål:  Hvilken skole går du på?  Hva slags utdanning tar du?  Hvilken by har du planer om å skrive oppgaven i?  Hvilket tema ønsker du å skrive om?  Hva slags problemstilling ønsker du å skrive om?  Hvilke fag fra utdanningen din ser du for deg å ta i bruk i oppgaven?  Vi gleder oss til å høre fra deg! 
logo
Fremtidslaget
Bransjen og vi trenger de som tør å tenke nye løsninger og utfordre etablerte sannheter. Nettopp derfor har vi dannet et lag som skal være med å bygge fremtiden. Hackatons for å løse reelle problemer Fremtidslaget danner et nettverk med engasjerte andreklasse-studenter innen ulike ingeniør- og tekniske fag. Gjennom hackatons skal studentene finne nye, kreative og bærekraftige løsninger for fremtiden. -Bruken av teknologi skyter fart og vi ønsker å utfordre studentene til hjelpe oss med å tenke nytt. Sammen med studentene ønsker vi å lære mer om sammenhengen mellom teknologi, produksjon, bærekraft og verdiskaping, forteller Ariz Ghazi attraktivitetsrådgiver og prosjektleder for fremtidslaget. Interns Studentene på Fremtidslaget vil jobbe på et av våre prosjekter ved siden av studiene september-desember. Følg Fremtidslaget 2023 og videre progresjon på Instagram @veidekke og se studentene på: Fremtidslaget på våre nettsider. Vi rekrutterer til et nytt Fremtidslag i desember/januar 2024. Heia fremtiden!
logo
Jobbmuligheter som Betongfagarbeider
Her kan du lese om relevante jobbmuligheter og stillinger knyttet til yrket Betongfagarbeider. Dersom du ikke finner relevante stillinger eller informasjon, besøk bedriftsprofilen til arbeidsgiveren for å lese mer om jobbmuligheter og ledige stillinger hos Veidekke.
logo
Jobbmuligheter som Asfaltør i Veidekke
I hele landet ansetter vi asfaltører og lærlinger i asfaltfaget. Her kan du se ledige stillinger, abonnere på stillinger og lese mer om hvorfor du bør jobbe i Veidekke. I Veidekke bygger vi lag. De beste resultatene kommer når vi samarbeider, når folk møtes og ideer deles. Det er mange grunner til å jobbe i Veidekke.
logo
Jobbmuligheter som Signalmontør
I hele landet ansetter vi signalmontører og lærlinger i signalmontørfaget. Her kan du se ledige stillinger, abonnere på stillinger og lese mer om hvorfor du bør jobbe i Veidekke. I Veidekke bygger vi lag. De beste resultatene kommer når vi samarbeider, når folk møtes og ideer deles. Det er mange grunner til å jobbe i Veidekke.

Fakta om Veidekke

Adresse

Postboks 505 Skøyen,
0214 Oslo