<  
>  

Veidekke

Bygg / Anlegg / Entreprenør

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er 24 milliarder kroner (2014), og halvparten av de 7 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Har du lyst til å bygge framtiden sammen med oss? Se veidekke.no/jobb for ledige stillinger, traineeordning, lærlingordning, sommerjobb og studentoppgaver.

 

Fakta om Veidekke
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Veidekke

Vil du bli vår nye kategoriansvarlige på konsern?Vi søker deg som ønsker å være en del av den langsiktige og
07.08.2022 Oslo
Jobbmuligheter i Veidekke
Jobbmuligheter i Veidekke

Se mer på vår nettside veidekke.no/jobb/ eller på Facebook: Veidekke i Norge

Trainee

Trainee i Veidekke

Antall traineer
50

Internship

Sommerjobb

Antall internships
Ikke spesifisert

Lærlingordninger

Lærling i bygg og anlegg

Antall lærlinger
Ikke spesifisert

Bli kjent med oss

Bildegalleri

Filmer

Jobbmuligheter (45)
logo
Trainee i Veidekke
Veidekke er Norges største og Skandinavias fjerde største entreprenør og eiendomsutvikler. Sammen med våre kunder og partnere bygger vi infrastruktur og bygninger i dag, som gir nytte langt inn i fremtiden. Hos oss får du en god start på karrieren, samtidig som du får være med å forme morgendagens samfunn. Enkelte enheter har traineeopptak løpende, se våre ledige stillinger. Hos Veidekke får du: Utvikle deg selv og karrieren din gjennom utfordrende arbeidsoppgaver og systematisk kompetanseutvikling Være med å skape prosjekter med stor samfunnsnytte, i tett samspill med fagfolk i Norges største og ledende kompetansemiljø Bred og god kunnskap om selskapet, og mulighet til å bygge nettverk og relasjoner på tvers av organisasjonen For nyutdannede Alle nyutdannede som ansettes i Veidekke vil bli en del av den to-årige traineeordningen vår. Mange av de studentene vi ansetter har tidligere vært knyttet til oss, enten gjennom sommerjobb-, eller gjennom oppgaveskriving. Ordningen er rettet mot nyutdannete sivilingeniører, siviløkonomer, høyskoleingeniører og andre med utdannelse på universitets- og høyskolenivå.  
logo
Lærling i bygg og anlegg
Se veidekke.no for fullstendig informasjon om vår lærlingordning og for å finne kontaktperson i Veidekke.
logo
Sommerjobb
En sommerjobb i Veidekke gir deg en god anledning til å bli kjent med virksomheten vår, og det gir oss en fin mulighet til å bli bedre kjent med deg. Du vil du få innsikt i hvordan prosjektene drives og du vil få kjennskap til hvordan vi jobber med helse, arbeidsmiljø og sikkerhet. En sommerjobb i Veidekke vil gi deg en praktisk side av faget som du kan ta med deg videre i studiene. Mange av våre nyutdannede rekrutteres til trainee-ordningen gjennom sommerjobbene. Les mer på veidekke.no  

Adresse

Postboks 505 Skøyen,
0214 Oslo