<  
>  

Veidekke

Bygg / Anlegg / Entreprenør

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er 24 milliarder kroner (2014), og halvparten av de 7 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Har du lyst til å bygge framtiden sammen med oss? Se veidekke.no/jobb for ledige stillinger, traineeordning, lærlingordning, sommerjobb og studentoppgaver.

 

Fakta om Veidekke
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Veidekke

Vår nye Finanssjef vil i samarbeid med CFO, ha ansvar for å lede og ytterligere videreutvikle konsernets sentrale finansfunksjon. Finansavdelingen består av 3-4 personer (inkl. Finanssjef) og er ansvarlig for finansiering, cash management, bankrelasjoner, rente- og valutaeksponeringer, garantier og aksjekontor/aksjer til ansatte. Avdelingen skal være støtte og rådgiver for de operative enhetene og ledelsen i Veidekke innenfor disse områdene. Stillingen rapporterer til CFO og arbeidssted vil være på Veidekkes hovedkontor på Skøyen i Oslo. .Overordnede oppgaverSikre konsernets kortsiktige og langsiktige finansielle behovFremmedkapitaloppfølging, herunder bankrelasjonerKapitalstyring, allokering og forvaltingCash managementRente- og valutaeksponeringSamarbeid og støtte virksomhetene i finansielle problemstillingerAktiv deltagelse i relevante interne foraFormalisere og strukturere tjenester og ansvarsområder mellom konsern og virksomhetsområdeneLeder for finansteametProfil Rett kandidat har høyere økonomisk utdanning og 5-10 års erfaring innenfor finans fra større industri-/handelsselskaper eller fra bankvirksomhet. Du er metodisk og faglig sterk, har solid relasjonskompetanse, og evner å orientere deg på kryss og tvers i en stor skandinavisk organisasjon. I tillegg til å lede finansteamet, er det viktig at du selv også er hands on og jobber operativt.Veidekke tilbyr Om du blir en del av vårt team får du en selvstendig og ansvarsfull jobb blant dyktige kollegaer i en involverende organisasjon. Du blir en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har et positivt arbeidsmiljø, som er løsningsorientert og kompetent. Glimt i øyet og god humor på arbeidsplassen er viktig for oss.Vi har konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger, og vi kan tilby deg medeierskap i form av aksjer, noe som gir en unik og samlende bedriftskultur. Adresse: Skabos vei 4,0278 Oslo
09.11.2020 Oslo
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Trainee

Trainee i Veidekke

Antall traineer :
50

Internship

Lærlingordninger

Bildegalleri

Filmer

Adresse

Postboks 505 Skøyen,
0214 Oslo