Sabrura Sushi AS

Restaurant / Servering

Om oss

Helt siden Sabrura åpnet i Trondheim i 2012 har målet vært å gjøre sushi til trøndersk hverdagskost. Det har vi klart. I 2019 er de ti restaurantene våre høyt elsket av folk i alle aldre. Vi er i sterk vekst og har satt oss ambisiøse mål. I løpet av de neste tre årene skal vi vokse ut av Trøndelag og bli en folkekjær, nasjonal merkevare med en rekke restauranter over hele Norge. For å klare dette trenger vi dyktige kokker, servitører og franchisetakere. Tar du utfordringen?  


Derfor lykkes vi

Forretningsidéen er rå. Fantastisk sushi og asiatiske retter laget av lokale råvarer med høy kvalitet, servert fra buffet til en folkelig pris. Topp konseptet med smakfulle lokaler, et brennende ønske om at gjestene skal føle seg ivaretatt, også når tempoet er høyt – så har du oss. Hverdagen vår er preget av action, humor og glede, dedikasjon til matfaget og ikke minst – stolthet over å få til noe stort sammen. 


Start din egen restaurant

Sabrura skal bygges videre på franchise, og vi er alltid på utkikk etter deg som har guts til å starte egen restaurant. At vi er et veletablert suksesskonsept med en svært godt utviklet serviceorganisasjon gir deg som gründer god forutsetning til å lykkes. Du får grundig opplæring i konsept og drift, tilgang til et omfattede kurstilbud, et godt støtteapparat og alle verktøy du trenger for skape en lønnsom og populær restaurant og arbeidsplass.


Bitastad – selskapet bak selskapet

Sabrura er en del av Bitastad AS, Norges råeste veksthus for serveringskonsepter. Vi kjøper og utvikler selskaper innen mat og drikke, og eier per i dag Jordbærpikene, Big Bite, Sot bar & burger og Sabrura.  Alle som jobber i en av Bitastad-familiens selskaper har store muligheter for å gjøre karriere i ett eller på tvers av konseptene. 

 
Er du klar?

Nå vil vi gjerne vite litt mer om deg. Se de ledige stillingene våre, lær mer om oss og søk på en jobb du mener du er kvalifisert for. Vi ser fram til å høre fra deg.

Les mer
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Daglig leder

Fakta om Sabrura Sushi AS

Adresse

Haakon VII gt 9