<  
>  

Landkreditt Bank

Bankvirksomhet

2002 åpnet Landkreditt Bank AS sin virksomhet for publikum. Det er definitivt den største milepælen i Landkreditts 90 år lange historie.

Landkreditt Bank AS (LKB) er en selvbetjeningsbank hvor all kundekontakt skjer via Internett, telefon og post, og retter seg mot 2 markedssegmenter; landbruks- og personmarked. Banken ønsker å være den foretrukne landbruksbanken og et godt alternativ innen personmarkedssegmentet.

Banken har blitt godt mottatt i markedet og har fått gode plasseringer på ulike pris- og rentebarometre. Positiv redaksjonell omtale har gitt en betydelig markedsføringseffekt.

Landkreditt Bank er flere år blitt kåret til en av Norges beste bruksbanker. Medaljene refererer til Dine Pengers BankNM som sammenlikner betingelsene i nær 150 banker gjennom et helt år.

For å utvide tilbudet om et mer fullstendig produkttilbud, ble det 1. oktober 2004 inngått avtale med aksjonærene i forvaltningsselskapet IndexSpar AS om å overta selskapet. Den 28. oktober 2004 endret selskapet navn til Landkreditt Forvaltning AS og er nå et datterselskap i konsernet Landkreditt og tilbyr sparing i fond.

Antall ansatte

Banken har 80 medarbeidere og er lokalisert i Oslo. Totalt i konsernet er det 90 medarbeidere.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Karl Johans gate 45
0162 OSLO

Postboks 1824, Vika
0123 OSLO