<  
>  

Kløver 1, Jæren DPS

N.K.S. Jæren distriktpsykiatriske senter AS er en privat ideell institusjon som eies og drives av Norske Kvinners Sanitetsforening, Rogaland, har driftsavtale med Helse Vest og pensjonsordning i KLP. Senteret har ca. 160 årsverk og ligger sentralt på Bryne med gåavstand til jernbane og bussholdeplass. Jæren DPS består av tre differensierte sengeposter, ambulant akutt¿team, ACT-team, allmennpsykiatrisk poliklinikk, gruppepoliklinikk, psykosepoliklinikk og forsknings- og undervisningsenhet. Senteret er både psykiatrisk sykehus og DPS for jærkommunene Klepp, Time, Hå og Gjesdal. Videre er senteret psykiatrisk sykehus for dalanekommunene Egersund, Sokndal, Bjerkreim og Lund.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Kløver 1, Jæren DPS

Org. nr: - Stillingsident: 4214327534 Presentasjon av stillingen:Akuttpsykiatrisk sengepost Kløver 1 har en ledig 76,17% stilling dag / aften med arbeid hver tredje helg.Kløver 1 har ansvar for akuttinnleggelser ved senteret hvor kjerneoppgavene er utredning, diagnostikk og korttidsbehandling. K1 har 12 senger og eget skjermingsavsnitt. Akuttfunksjonen gjør at arbeidsdagen gir rom for mange varierte arbeidsoppgaver. Enheten har et godt og tverrfaglig arbeidsmiljø og samarbeider tett med senterets akutt-team.ArbeidsoppgaverDelta i postens daglige gjøremål og utviklingUtøve faget i teamarbeidObservere pasientens symptomer/funksjonsevne og ressurserKartlegge pasientens behov og tilrettelegge for å imøtekomme disseKvalifikasjonerAutorisert sykepleier/vernepleierUtdanningsretningSykepleieVernepleieUtdanningsnivåHøyskole / Universitet, Diplom- / BachelorgradPersonlige egenskaperDet legges vekt på evne til samarbeid, godt humør og arbeidslystAnsvarsbevisst, initiativrik og løsningsfokusertHolde seg faglig oppdatertEvne til omstilling i et aktivt arbeidsmiljø med varierte arbeidsoppgaverPersonlig egnethet vektleggesLanguageNorskVi tilbyrLønn i samsvar med gjeldende overenskomstGode pensjons- og forsikringsordningerEt godt og tverrfaglig arbeidsmiljøVeiledning og internundervisningMuligheter for å delta på interne/eksterne kursMulighet for videreutdannelseEn arbeidsplass som er en inkluderende arbeidsliv(IA)-bedriftKontaktinformasjonBrit Elin Korneliussen, Enhetsleder, (+47) 51 77 69 10ArbeidsstedAustbøvegen 16 4340 BryneSøk på stillingen:Klikk herNøkkelinformasjon:Arbeidsgiver:Jæren DPSReferansenr.:4214327534 Stillingsprosent: 76,17% Fast Startdato: 25.05.2020 Søknadsfrist: 13.04.2020
13.04.2020 Time

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Kløver 1, Jæren DPS

Adresse

Bryne