<  
>  

Christiania Karriere AS

Rekruttering / HR / Bemanning

Christiania Karriere har mange års erfaring i å avdekke jobbsøkeres ønske og potensiale. Vår styrke ligger i å finne optimale løsninger – både for arbeidsgivere og for deg som arbeidstager.

Gjennom samtaler og personlighetsanalyser jobber vi sammen for å finne den rette jobben for deg; stillingen der dine personlige kvaliteter og egenskaper kommer til sin rett. Det er du som kjenner deg selv best, så en viktig del av vår jobb er å snakke med deg. Våre rådgivere er sertifisert i SHL, CUT-e, DISC. Rekrutteringsprosessen gjennomføres i samsvar med DNV-GL standard.

Kontakt oss i dag så avtaler vi en uforpliktende prat. Kanskje har vi allerede drømmejobben for deg? Uansett har vi i det minste funnet deg – og før eller siden dukker det opp noen som etterspør nettopp de egenskaper og potensial du besitter. Da er det vi som ringer deg!

 

Jobbsøkerprosess

Innen du søker jobb hos oss, trenger du å registrere dine opplysninger i vår kandidatbase. Opplysningene du oppgir er selvfølgelig helt konfidensielle. Christiania Karriere følger til enhver tid lover og regler for lagring av personopplysninger. Du kan selvfølgelig registrere deg selv om du ikke søker på en spesifikk stilling. Våre rådgivere tar kontakt med deg innen en uke etter at du har registrert deg.

For å forenkle prosessen med å finne relevante stillinger for deg, vil vi gjerne ha så mye informasjon om deg som mulig. Dette kan styrke din posisjon som kandidat hos oss. Gjennom prosessen i å matche din profil og dine ønsker med oppdragene vi får inn fra våre kunder, er det viktig at du holder opplysningene oppdatert. Når du har registrert deg, kan du når som helst logge inn og gjøre endringer i din profil.

Fakta om Christiania Karriere AS
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
1-10
Etablert år
2019
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Ledige stillinger hos Christiania Karriere AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og
Fortløpende Oslo

Bli kjent med Christiania Karriere AS

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Fakta om Christiania Karriere AS

Adresse

Stortingsgaten 10 0161 Oslo