<  
>  

Fotobaren skaper foto- og videoopplevelser som engasjerer mennesker og synliggjør merkevarer. Vi leverer alt fra enkle photobooth-opplevelser til mer avanserte og skreddersydde aktiveringer for større merkevarer.

VÅR VISJON

Vi tror at mennesker er verdens viktigste ressurs, og at vi alle i bunn og grunn er sosiale, har en iboende lekenhet og en naturlig skjønnet. Ved å skape arenaer som får folk til å smile sammen og føle seg vel, bygger vi deres selvtillit og utruster de til å gjøre verden sin bedre.

Fakta om Fotobaren
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
1-10
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Jobbmuligheter i Fotobaren
Jobbmuligheter i Fotobaren

Fotobaren søker menneskeglade individer som vil stå sentrale i leveransen av våre interaktive foto- og videoopplevelser på Norges fremste eventer. Fotobaren tilbyr en variert arbeidshverdag og muligheten til en fleksibel arbeidsmengde.

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Som fotobarista hos oss styrer du din egen arbeidstid og velger selv hvilke oppdrag du tar og ikke tar. Denne høye graden av fleksibilitet gjør jobben perfekt for studenter som ønsker en inntektskilde ved siden av studiet. Samtidig byr jobben på fantastiske muligheter til å bygge nettverk i eventbransjen på Norges fremste eventer.

Bli kjent med Fotobaren

Ansattgoder
Fleksibel arbeidstid
Firmabilordning
Hos oss får du
Muligheten til å styre egen arbeidstid
En sosial og morsom jobb
Kreativt arbeidsmiljø
God og betalt opplæring
God lønn
Utviklingsmuligheter

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Fakta om Fotobaren

Adresse

Munchs gate 9, 0165 Oslo