<  
>  

Personal Utvelgelse Tønsberg

NEP Norway er en del av NEP Group, verdens ledende leverandør av løsninger for TV-, media- og eventproduksjon, med teknikk og tjenester for Outside Broadcast, studio, playout, MCR, media management systemer, events, distribusjon, kontribusjon, mm. NEPs 3,000+ ansatte drives av å levere enestående tekniske løsninger og har et kontinuerlig fokus på service og innovasjon. Til sammen har vi gjennomført produksjoner i mer enn 85 land på alle syv kontinenter. NEP ble grunnlagt i 1986 og har sitt hovedkvarter i Pittsburgh i USA og har kontorer i mer enn 21 land.

Vi har i mer enn 30 år vært en verdsatt teknologipartner i den norske mediebransjen, med norsk hovedkontor på Økern i Oslo.
I samarbeid med Mediatec Solutions, dekker vi alle tekniske behov innenfor TV- og eventproduksjon. Vårt mål er å alltid levere pålitelige og fleksible tekniske løsninger og tjenester, og høyt kvalifiserte og kunnskapsrike medarbeidere.
I Norge har vi 10 OB-enheter, to studioer, kontrollrom, og senter for utspilling av TV-kanaler. Totalt er vi ca. 120 fast ansatte i NEP Norway. Les mer om selskapet på nepnorway.com.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Personal Utvelgelse Tønsberg

Adresse

Økern Torgvei 13,0580 Oslo