<  
>  
Baker Hughes har vært etablert i Norge siden 1973, og sysselsetter cirka 1000 personer i ni ulike divisjoner og forretningsområder. Selskapet har langsiktige kontrakter med alle de store operatørene på norsk sokkel, og er et av de største oljeserviceselskapene i verden. Vi leverer "best-in-class" produkter og tjenester til undersøkelses- og utvinningsfasen av olje- og gassfelt verden over. Divisjonene er organisert i segmentene boring, evaluering, komplettering og produksjon. Felles for alle divisjonene er en klar forståelse av at ansatte er avgjørende for å opprettholde vår sterke posisjon i markedet. For å være det beste valget også for våre ansatte kreves det at organisasjonen anerkjenner, belønner og utfordrer våre ansatte til å ta del i veksten.
Fakta om Baker Hughes
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Lærling Antall lærlinger

Baker Hughes Norge
Antall lærlinger
Ikke spesifisert
Sted
Bergen, Harstad, Kristiansund, Stavanger
Les mer

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere