<  
>  

Oslo Raw

Øvrig

Om oss
OSLO RAW leverer økologisk, plantebasert og håndlaget Raw Food og søtsaker som er bra for deg. Det er vår lidenskap å lage maten i hverdagen næringsrik og full av glede. Vi forvandler helse til glede ved å spise KAKE til frokost med naturlige og plantebaserte ingredienser uten gluten, raffinert sukker og melk. For oss handler livet om nytelse, og vi ønsker å feire ukedagene med å spise helt RÅ kake uten å få dårlig samvittighet. 

Oslo Raw åpnet i november 2016, og har siden den gang vokst raskt. Vi er stolte av å være én av de første i Oslo som tilbyr rå vegansk mat. Vår visjon handler om så mye mer enn å bare kunne tilby mat uten raffinert sukker, gluten og melk. For oss er dette en livsstil, og vi ønsker å inspirere så mange som mulig til å nyte livet med hva det har å tilby.

 

 

Les mer
Fakta om Oslo Raw
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
11-50
Etablert år
2016
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Oslo

Ledige stillinger hos Oslo Raw

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Oslo

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Fakta om Oslo Raw

Adresse

Ullevålsveien 82 B Bakeri
Ulleålsveien 89 Adamstuen
Skovveien 16 Frogner