<  
>  

Grønn Framtid

Non-profit- / interesseorganisasjoner

Grønn Framtid er en ideell organisasjon som jobber for å gjøre plantebasert mat mer tilgjengelig, og for å øke bevisstheten rundt fordelene med et mer plantebasert kosthold.

Flere av de mest akutte problemene i dagens samfunn har en ting til felles: De er sterkt knyttet til vårt høye konsum av animalske produkter. Vårt arbeid for et mer plantebasert kosthold sparer miljøet for enorme belastninger, forebygger flere av de vanligste livsstilssykdommene, og hjelper dyr som lider i industrielt dyrehold.

Overgangen til et mer plantebasert kosthold bidrar til å løse flere problemer, og for å oppnå hurtigst mulig framgang er det viktig å oppnå sterke resultater på flere ulike arenaer. Grønn Framtid fokuserer derfor på den ene siden på å inspirere og gjøre det lettere for forbrukere å spise mer plantebasert. Dette gjør vi blant annet gjennom ulike kommunikasjonskampanjer, ved å arrangere foredrag, og ved å støtte alle som ønsker å spise mer plantebasert med informasjon og praktiske tips.

På den andre siden hjelper Grønn Framtid bedrifter og offentlige institusjoner med å svare på den økende etterspørselen etter vegetabilske produkter. Vi jobber blant annet for å få mer plantebasert mat i skolekantiner, og har dermed potensiale til å nå flere tusen elever hvert år.

 

Fakta om Grønn Framtid
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
1-10
Etablert år
2016
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger

Bli kjent med oss

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Jobbmuligheter (2)

Fakta om Grønn Framtid

Adresse

Kolstadgata 1, 0652 Oslo