Lakkbar

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Lakkbar

I september 2017 åpnet vi vår første Lakkbar skole! Og siden det har vi utdannet mange deltakere som i dag jobber med negler.Vår underviser skal ut i fødselspermisjon, vi ser derfor etter en engasjert underviser som gløder for skjønnhet og velvære.Vi ønsker ferdig utdannede manikyrister med god formidlingsevne og et glimt i øyet.ArbeidsoppgaverUndervisning i negleanatomi og lakkeringsteknikker.- Oppfølging av eleverKvalifikasjoner: - Erfaring med manikyr- God kommunisering og trives med å presentereArbeidssted:Høye og lyse lokaler i Sandviksveien 163, 1337 SandvikaVi ønsker oppstart snarest. Send oss gjerne en CV og et søknadsbrev til:Fanny Randz: fanny@lakkbar.no, tlf. 926 55 526
28.08.2019

Rekrutteringskalender

  • AUG 28
    2019
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Jernbanesvingen 6
1400 SKI