<  
>  

Oslo kommune, Plan- og bygningsetaten, Avdeling for områdeutvikling

Plan- og bygningsetaten har ansvar for kommunens arealplanlegging, plan- og byggesaksbehandling, byggetilsyn, kartforvaltning og måle- og deletjenester. Etaten kan tilby interessante og utfordrende jobber i arbeidet med byens arealmessige og arkitektoniske utvikling. Våre ca. 500 medarbeidere arbeider i et spennende, fleksibelt og tverrfaglig miljø i moderne lokaler sentralt i byen.

Avdeling for områdeutvikling består av 6 enheter geografisk inndelt og teller i dag ca. 70 medarbeidere. Avdelingens kjerneproduksjon omfatter saksbehandling av innsendte reguleringsplaner, eventuelle konsekvensutredninger og byggesaker fra private og offentlige tiltakshavere. Vi arbeider med prosjektbasert byutvikling hvor bærekraft, arkitektonisk kvalitet og resultater som gir merverdi for byen er særlig viktig å ivareta. Arbeidet foregår i tverrfaglige team, og avdelingen har dyktige og engasjerte ledere og medarbeidere.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Oslo kommune, Plan- og bygningsetaten, Avdeling for områdeutvikling