<  
>  

The Fjords DA er eid av Fjord1 ASA og Flåm AS. Selskapet skal, med basis i våre to eieres kjernekompetanse, skape den beste fjordbaserte reiselivsopplevelsen for våre gjester. Vi skal være ledende med unike fjordbaserte reiselivsprodukter. Selskapet skal ha fokus på fornying av materiell og produktutvikling for å styrke fjordopplevelsen til de mange turistene som besøker vårt unike fjord landskap. Se www.thefjords.no for mer informasjon om selskapet.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos The Fjords - Maritim Drift,

The Fjords har ledig engasjement som skipsførar i turistrute Geirangerfjorden, p.t MF Veøy.Engasjementet vil vare frå ca. 1.4 - ca.
01.03.2023 Stranda
The Fjords har ledig engasjement som overstyrmann i turistrute Geirangerfjorden, p.t MF Bolsøy og MF Veøy.Bolsøy skal gå i rute
20.03.2023 Stranda
The Fjords har ledige engasjement for sommarhalvåret som salgsmedarbeidar catering på Geirangerfjorden, Nærøyfjorden (Flåm-Gudvangen) og Hardangerfjorden. Engasjementet vil vare frå ca.
30.03.2023 Stranda

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om The Fjords - Maritim Drift,