<  
>  

Nordre Land kommune Samfunnsutvikling

Tjenesteområde Samfunnsutvikling består av driftsenhetene Brann og redning, Teknisk drift/VAR, Plan,bygg og landbruk og Eiendom.
Brann og redning har 15 brannkonstabler i deltidsstilling, og varabrannsjef og brannsjef i heltidsstillinger. I tillegg er det tilsatt to feiere i full stilling.

Teknisk drift/VAR tilby varierte tjenester innen vann, avløp og kommunale veger.

Plan, bygg og landbruk består av ansatte som jobber med byggesaksbehandling, oppmåling av eiendommer, ulike arealplaner, samt saksbehandling innen skogbruk og jordbruk.

Eiendomsavdelingen forvalter kommunens eiendommer og ansatte yter vedlikeholds- og renholdstjenester i kommunens skoler, barnehager, sykehjem og administrasjonsbygg. I tillegg har avdelingen en sysselsettingsgruppe som driver arbeidstrening.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Nordre Land kommune Samfunnsutvikling