<  
>  

Kultur og medborgerskap avd. Kultursupport, Nye Ålesund kommune

Kommunene Haram, Sandøy, Skodje, Ørskog og Ålesund skal danne en ny kommune fra 01. januar 2020. Kommunen skal hete Ålesund. Den blir den største kommunen mellom Bergen og Trondheim, og et regionsenter for Nordvestlandet. Kommunen vil ha rundt 67.000 innbyggere. Området rundt byr på rike muligheter for et aktivt friluftsliv for alle, jakt og fiske og kommunen har et rikt og blomstrende kultur- og næringsliv. Ålesund er universitetsby og har landets største universitet, NTNU.

Kommunen blir en stor arbeidsgiver med sine over 5.400 dyktige og engasjerte medarbeidere som utfører viktige samfunnsoppdrag. I det daglige arbeidet, vektlegger vi verdiene våre: åpen, engasjert og modig. Visjonen for kommunen er <<nasjonal slagkraft, regional attraktivitet og lokal identitet>>.

Ålesund kommune sitt mål, er at kommunen skal være det kulturelle tyngdepunktet mellom Trondheim og Bergen! Et kulturelt tyngdepunkt som innehar og utvikler idrett, aktivitet - og friluftslivarenaer iht. innbyggernes forventninger. Etablering av nye Ålesund kommune 01.01.20 er en spennende mulighet til å fortsette positivt utviklingsarbeid for idrett, friluftsliv og fysisk aktivitet, og på sikt etablere de tiltak og kvaliteter et kulturelt tyngdepunkt bør ha. FNs bærekraftsmål skal implementeres i det arbeidet!

Ønsker du en meiningsfylt jobb med varierte og utfordrende oppgaver, er nye Ålesund kommune et spennende alternativ.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Kultur og medborgerskap avd. Kultursupport, Nye Ålesund kommune