<  
>  

Bo-Service

BBL Bo-service AS er et service og håndverksfirma, eid av Skien Boligbyggelag og Porsgrunn, Bamble og Borgestad Boligbyggelag. Vår visjon er å levere en enklere hverdag for våre kunder. Våre kunder er i hovedsak borettslag og sameier i Grenland. Vi utfører i tillegg tjenester for det lokale næringsliv og privatpersoner.

Vi driver både med service, vedlikehold og mindre prosjekter. Å jobbe hos Boservice medfører varierte håndverksmessige utfordringer. Du vil bli tillagt ansvar og må kunne operere selvstendig.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Bo-Service

På grunn av økende oppdragsmengde søker vi en tømrer til vårt team. Vi søker etter en person som kan utføre ulike praktiske oppgaver.Krav til kompetanse:Fagbrev som tømrerSertifikat: Førerkort Kl. BEMå beherske norsk skriftlig og muntligØnskede kvalifikasjoner:Fremoverlent (gode holdninger, stå på vilje)Redelig (skal kunne etablere tillitt)Allsidig (Beherske flere fag)Medspillende (gode samarbeidsevner)MaskinerførerbevisVi tilbyr:Interessante og varierte arbeidsoppgaverLønn etter avtaleGode pensjonsavtalerTreningsavtale Epost: wenche.ausland@bo-service.no97034879
20.07.2020 Skien

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Bo-Service