NORLETIC AS

Idrett og Trening, Salg / Markedsføring

 

NORLETIC jobber i et team av individer med bred og forskjellig erfaring. Vi jobber sammen og fokusert for felles mål. Underveis gleder vi oss over ferden.

Våre produkter er miljøvennlige og bærekraftige. Vi har strenge krav til våre leverandørkjeder. Dette er forankret  med medlemsskap i Etisk Handel Norge.

Norletic har kontor på Vestlandet,  men vi strekker oss langt utenfor etablerte grenser. Det gir oss privilegiet til å jobbe med mange interessante og dyktige mennesker.

Norletic skal være en arbeidsplass med mangfold og lærerikt samarbeid, men med stort rom for individualisme og personlig utvikling.

Les mer
Fakta om NORLETIC AS
Hovedkontor
BERGEN
Antall ansatte
1-10
Etablert år
2017
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos NORLETIC AS

NORLETIC  er en gründervirksomhet i oppstart. For tiden er vi engasjert i flere spennende prosjekter. Vi utvikler produkter i samarbeid med fagmiljøene, og er også involvert i forskning. Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.  Miljø, bærekraft og etikk er en viktig del av våre overordnede verdier og legger grunnlaget for vår bedriftskultur. Vi ønsker en arbeidsplass med mangfold og hyggelig samarbeid, med stort rom for individualisme og personlig utvikling.  Dersom du ønsker å være med å utvikle en gründervirksomhet videre, og synes vår bedrift og bransje er interessant, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet. Vi ønsker spesielt personer med kunnskap om IT, salg og markedsføring, samt deg med erfaring som daglig leder. Har du noen erfaring du mener kan være med å videreutvikle Norletic i en positiv retning, er du velkommen til å sende en søknad. Dersom du kan tilføre oss noe som styremedlem, er vi også interessert i å høre fra deg. 
Fortløpende
Bildegalleri

Kontaktperson

Styreleder

Fakta om NORLETIC AS

Adresse

Lappen 9, 5009 BERGEN