<  
>  

Newsec Project

Newsec - "The Full Service Property House in Northern Europe" - er en totalleverandør av rådgivning og forvaltning til eiere, investorer og leietakere av fast eiendom. Newsec ble grunnlagt i 1994 og er i dag et partnereid selskap med over 1800 medarbeidere i Norden og Baltikum.

Newsec har ca. 450 milliarder NOK til forvaltning og signerer årlig leiekontrakter på rundt 1 million kvadratmeter, gjennomfører transaksjoner på over 33 milliarder NOK og utfører verdivurderinger av næringseiendom opp mot en verdi på 1650 milliarder NOK.

Takket være store volumer, lokal tilstedeværelse kombinert med inngående forståelse av en rekke virksomheter, har Newsec en unik kompetanse på eiendomsmarkedet i Nord-Europa.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Newsec Project

Adresse

MUNKEDAMSVEIEN 45 D,0250 Oslo