<  
>  

Avdeling for utdanning (311001), Trøndelag fylkeskommune

Vår visjon er << Vi skaper historie >>. Vi lever etter verdiene : Åpen og nysgjerrig i holdning, Modig og ansvarlig i handling.

Trøndelag fylkeskommune er en kunnskapsorganisasjon med stor tverrfaglighet og rundt 4500 medarbeidere. Vi leverer tjenester som er viktig for folks hverdag. De største ansvarsområdene er utdanning, tannhelse og samferdsel. Vi er en stor samfunnsutvikler innen kultur, folkehelse, plan- og næringsutvikling.

Fylkeskommunen er politisk styrt med fylkestinget som øverste politiske organ. Vi har to administrasjonssteder: Steinkjer og Trondheim.

Fylkeskommunen ønsker en mangfoldig sammensetning av ansatte. For den som tilsettes i videregående skole kreves fremlagt politiattest. Vi gjør oppmerksom på at vi utarbeider offentlige søkerlister, men du kan søke om unntak fra denne.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Avdeling for utdanning (311001), Trøndelag fylkeskommune

Org. nr: - Stillingsident: 4411412442 Presentasjon av stillingen: En av våre ansatte går over i ny intern stilling på Karrieresenteret.
26.07.2021 Verdal
PPT for videregående opplæring søker etter en engasjert, dyktig og utviklingsorientert psykolog/psykologspesialist som har interesse for og gjerne erfaring fra
04.08.2021 Trondheim
Org. nr: - Stillingsident: 4405919525 Presentasjon av stillingen:Har du interesse for arbeidslivet og arbeidsmarkedets behov for kompetanse? Motiveres du av
08.08.2021 Steinkjer
Org. nr: - Stillingsident: 4412595982 Presentasjon av stillingen:Seksjonsleder - seksjon for regional kompetanse, avdeling for utdanning og kompetanse.Brenner du for
22.08.2021 Steinkjer

Rekrutteringskalender

  • JUL 26
    2021
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Avdeling for utdanning (311001), Trøndelag fylkeskommune