<  
>  

Power Bootcamp

POWER Bootcamp sine verdier ligger i å hjelpe flest mulig menneske med å oppnå deres treningsmål gjennom en optimalisert og effektiv treningsform på 30 minutter.

Treningen er effektiv og kjøres med høy intensitet. Det brukes ekslusivt utstyr som boksesekker, motstandsmøller, kettlebells og taukast, kombinert med styrkeøvelser for ulike muskelgrupper.

Her har vi fokus på effektiv trening, oppfølging, motivasjon og støtte i et positivt miljø som gir raske og gode resultater.

Våre instruktører/personlige trenere og kostholdsveiledere følger alle medlemmer opp individuelt, og sørger for at alle skal få en morsom, tøff og utfordrende opplevelse.

Hos oss er alle velkomne, uavhengig av tidligere erfaring. Etter en bootcamp økt på 30 minutter trenger man ikke mer trening, og kan fortsette dagen.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Power Bootcamp

Adresse

Sandstuveien 70 A,0680 Oslo