Vidi Revisjon

Revisjon
Vidi Revisjon AS er det nye navnet på Revisjonsfirmaet Steinar Gundersen AS, som ble stiftet i 1990. I årenes løp har det skjedd en del endringer i firmaet, og vi følte nå at det var på tide å fornye navnet. Vidi betyr ”jeg så” på latin. Vi yter hovedsakelig revisjon med tilknyttede tjenester, men utfører også andre konsulenttjenester. Arbeidet utføres av høyt kvalifiserte medarbeidere med lang erfaring – både fra det offentlige og de store konsulent- og revisjonsfirmaene. Med slik ulik bakgrunn og erfaring utfyller vi hverandre på et vis som går deg som kunde til gode. Vi mener å representere et godt alternativ til andre revisjonsfirmaer, siden vi har såpass bred erfaring fra ulike bransjer og fagområder. Vårt overordnede mål er å ha tilfredse kunder og gjøre en god jobb til en fornuftig pris. Vi vet at god kommunikasjon med kunden er avgjørende i så måte! Vi har hyggelige nyoppussede kontorer på Skullerud i Oslo rett ved T-bane stasjonen. Med bil bruker du 10 minutter fra Oslo sentrum, og vi har gode parkeringsmuligheter. Velkommen til oss!
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Vidi Revisjon

Revisormedarbeider / Siviløkonom / MRR kandidaterBåde nyutdannede og erfarne som ønsker å satse på revisjon og å videreutvikle seg i et miljø med dyktige og hyggelige kollegaer.Egenskaper vi verdsetterGode samarbeidsevner og evne til å arbeide systematisk, effektivt og selvstendig.Stort engasjement og interesse for faglige utfordringer.Ansvarsbevisst og pålitelig.Generelt gode IT-kunnskaper.Pågangsmot, godt humør, positiv og utadvendt.Erfaring fra de større revisjonsselskapene er ønskelig men ikke et krav.Studenter som er ferdig med MRR nå til sommeren oppfordres til å søke.Vi kan tilbyGode betingelser. Et hyggelig, spennende og ungt arbeidsmiljø. Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver. Gode muligheter for faglig utvikling gjennom kurs, arbeidsoppgaver, støtteordning for gjennomføring av MRR, mv.Vitnemål fra videregående, bachelor og master, CV og attester bes sendt sammen med søknad.Ønskes ytterligere opplysninger om stillingen, ta kontakt med Roger mob. 982 06 251 eller Arild mob. 982 06 872 Adresse: Johan Scharffenbergsvei 91,0694 Oslo
01.08.2019 Oslo

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Vidi Revisjon

Adresse

Johan Scharffenbergs vei 91 0694 Oslo