<  
>  

Sensocure AS er et selskap med store ambisjoner innen utvikling og leveranse av sensorer for medisinsk bruk. Ny medisinsk teknologi som utvikles i selskapet vil være et gjennombrudd i sann tids overvåkning av organers funksjon og tidlig deteksjon av organskade. Sensocure AS har utviklet IscAlertTM, en organ-implanterbar mikrobiosensor som kan overvåke blodforsyningen i menneskekroppens organer. Sensoren er enkel å bruke og har anvendelsesområder bl.a. innen hjertekirurgi, karkirurgi, transplantasjonskirurgi og rekonstruktiv kirurgi. Sensorteknologien er patentert i store deler av verden og første versjon av sensoren er CE merket og FDA godkjent.

Sensocure ble etablert i 2011 og er i dag 12 ansatte. Vi har intensjon om å vokse vesentlig i løpet av den nærmeste fremtiden. Sensocure har tett samarbeid med blant andre Oslo Universitetssykehus (OUS), Universitetet i Sørøst-Norge (USN), Sintef, Norner, MiniFAB i Australia og Exostat i USA for utvikling av sensorteknologi. Vi holder til i nye lokaler på Skoppum, ikke langt fra E18 på vei mot Horten.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Sensocure

Adresse

Langmyra 11,3185 Skoppum