<  
>  

Eiksenteret Vestfold og Telemark

Eiksenteret er en del av en landsdekkende franchisekjede hvor Eikmaskin AS er kjedegiver og importør. Eik kjeden består av 36 selvstendige selskaper som med sine underavdelinger er representert på 54 steder i Norge. Vårt produktspekter er kjente merkevarer; Massey Ferguson, Fendt, Sampo Rosenlew, Quicke, Grimme, Rauch, HE-VA, Junkkari, Ilsbo, Dalen og Tellefsdal. I tillegg til et omfattende butikk og rekvisita utvalg til landbruk- og anleggsbransjen som omfatter blant annet merkevarene Husqvarna og Toro småmaskiner. Eik-kjeden omsatte i 2018 for kr 2,7 milliarder og er en ledende aktør i det norske landbruksmaskinmarkedet. Eikmaskin AS er et heleid datterselskap av AGCO Corporation med hovedkontor i Duluth, Georgia USA.
Eiksenteret Vestfold og Telemark har to avdelinger, Stokke og Porsgrunn. Vi er 22 motiverte medarbeidere og omsatte i 2018 for over 100 mill. Våre to avdelinger holder til i tidsriktige lokaler med alle forutsetninger for den enkelte arbeidstager å trives sammen med øvrige medarbeidere. Avdelingen i Stokke er lokalisert til Melsomvikveien 7 hvor vi har hatt tilholdssted de siste årene. I Porsgrunn har vi for mindre enn to år siden flyttet til Bjørndalsjordet 1, like ved Pors stadium.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Eiksenteret Vestfold og Telemark

Adresse

Bjørndalsjordet 1,3919 Porsgrunn