<  
>  

Sales Manager Onshore - Optimar

Optimar AS er et av verdens ledende innovasjonsselskaper innen sitt fagfelt, og er en global aktør innen robotisering og automatisering av fiskehåndteringsløsninger og prosessutstyr tilrettelagt for fartøy, landbaserte fabrikker og oppdrettsnæringen. Selskapet er kjent for sin evne til å analysere tekniske utfordringer, og for å levere automatiserte løsninger som er så robuste at systemene fungerer uansett hvor ekstreme værforholdene er. For kundene teller hvert minutt, og nedetid aldri et alternativ. Selskapets hovedkontor med administrasjon, utviklings- og produksjonsavdelinger, ligger på Sunnmøre. Selskapet omsatte for 1.175 MNOK i 2018 og har omlag 500 ansatte i Norge, Spania, Romania og USA. Optimar AS har siden 20. desember 2017 vært del av Haniel Group. www.optimar.no

Vår spesialitet er systemer som gjør fiskeforedling enklere, raskere, tryggere, renere og mer lønnsomt for våre kunder.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Sales Manager Onshore - Optimar

Adresse

Valderøyvegen 1129,6050 Valderøya