<  
>  

JK Renholdsservice AS

Privatperson (privat arbeidsgiver)

Renhold er vår spesialitet, vi har mer enn 8 års erfaring. Vi har rengjort hjem i hele Vestfold, og har mange bedrifter og utallige privatpersoner som er fornøyde med tjenestene våre.

JK Renholdsservices vet hvor vanskelig det er å balansere arbeid, familie, og andre forpliktelser. Vi gir kundene våres mer fritid til å gjøre andre interesser.

JK Renholdsservice AS har dekket mange ulike behov for våre kunder som for eksempel flyttevask, vindusvask, bedriftsrenhold og selvsagt daglig renhold.

Vi tilbyr også rengjøringstjenester for flere ulike typer bedrifter rundt om i Vestfold, inkludert vedlikehold av kontorer, felles arealer, eiendommer og kjøpesentre.

 

 

Les mer
Fakta om JK Renholdsservice AS
Hovedkontor
Steenbergs gate 27A Horten
Antall ansatte
1-10
Etablert år
2012
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Horten, Tønsberg

Ledige stillinger hos JK Renholdsservice AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Vil du være vår nye renholder? Vi er alltid interessert til å ta inn nye ansatte til vår familie i JK Renholdsservice AS. Rengjøring er viktig for god helse og trivsel for både private hjem og arbeidsplasser. Liker du å bidra til godt innemiljø og gi mer fritid til kundene våre? Er vi ute etter deg! Har god kjennskap til renholdsfaget Fleksibel og  Fordel med renholdskurs, men ikke et krav Disponerer bil Serviceinnstilt og har øye for detaljer Selvstendig og kvalitetsorientert Har gode norskkunnskaper, muntlig og skriftlig Fordel å være bosatt i Horten     Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ta kontakt med oss www.jkrenhold.no  
Fortløpende Horten, Tønsberg
Bildegalleri

Kontaktperson

Daglig Leder

Filmer

Fakta om JK Renholdsservice AS

Adresse

Steenbergs Gate 27a 3188 horten