<  
>  

Always Connecting AS

IKT / Telekom, Salg / Markedsføring

I Always Connecting bistår vi små og mellomstore bedrifter på denne reisen. Ledelsen har tilsammen 50års erfaring med salg og ledelse.

Vår organisasjon består av en gruppe rådgivere med sterk følelse av forpliktelse til å betjene kunder som stoler på at vi leverer kvalitet i alle        ledd.

Vi vet at behov vil forandre seg over tid, da er det viktig å velge en IT-leverandør som kan tilpasse seg underveis. Vår modell gir fleksibilitet og muligheter, både når det gjelder servicenivå og tjenester. Vi tror på å følge kunden i deres utvikling, og tilbyr skalerbare plattformer og fleksible     servicekonsepter.

Idag er vi 35 ansatte som hjelper bedrifter med å få kontroll på den digitale hverdagen. Vår visjon er å effektivisere din arbeidsdag.

Fakta om Always Connecting AS
Hovedkontor
OSLO
Antall ansatte
11-50
Etablert år
2019
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Ledige stillinger hos Always Connecting AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og
Fortløpende Oslo

Bli kjent med Always Connecting AS

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Styrets Leder

Fakta om Always Connecting AS

Adresse

Nils Hansens vei 8