<  
>  

Seksjon gastrokirurgisk sengepost, Sykehuset Telemark

Sykehuset Telemark HF (STHF) har ansvar for sykehus- og spesialisthelsetjenester til om lag 170 000 innbyggere i Telemark. Sykehusets pasientbehandling er organisert i syv klinikker, og har både somatisk og psykiatrisk virksomhet på flere steder i Telemark.
Sykehuset har om lag 3 000 årsverk.

Les mer om oss på www.sthf.no

Kirurgisk klinikk består av fem avdelinger. Fire avdelinger dekker fagområdene; endo/mamma, ortopedi, gastrokirurgi, øre nese hals, urologi, plastikkirurgi, fødselshjelp og kvinnesykdommer. I tillegg kommer avdeling for kirurgiske poliklinikker og kontortjeneste.
Kirurgisk pasientbehandling utføres i Skien, på Notodden og i Porsgrunn. Ambulante poliklinikker i enkelte fagområder i Kragerø og på Rjukan. Klinikken har om lag 400 årsverk.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Seksjon gastrokirurgisk sengepost, Sykehuset Telemark