<  
>  

Business Connecting

I Business Connecting bistår vi små og mellomstore bedrifter på denne reisen. Ledelsen har tilsammen 50års erfaring med salg og drift av IT produkter & tjenester.

Vår organisasjon består av en gruppe rådgivere med sterk følelse av forpliktelse til å betjene kunder som stoler på at vi leverer kvalitet i alle ledd.

Vi vet at behov vil forandre seg over tid, da er det viktig å velge en IT-leverandør som kan tilpasse seg underveis. Vår modell gir fleksibilitet og muligheter, både når det gjelder servicenivå og tjenester. Vi tror på å følge kunden i deres utvikling, og tilbyr skalerbare plattformer og fleksible servicekonsepter.

Idag er vi 35 ansatte som hjelper bedrifter med å få kontroll på den digitale hverdagen. Vår visjon er å effektivisere din arbeidsdag ved hjelp av teknologi.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Business Connecting