<  
>  

ULOBA INDEPENDENT LIVING OSLO

Øvrig

Uloba jobber for at de med assistansebehov skal få leve et fritt og selvstendig liv med Brukerstyrt personlig assistanse (BPA).

​Uloba – Independent Living Norge SA er en ideell organisasjon og all økonomisk overskudd gpr utelukkende tilbake til arbeidet for våre 1.400 medlemmer og skal kun nyttes i samsvar med Ulobas formål. Vårt mål er en verden der funksjonshemmede kan delta overalt i samfunnet. Det var Uloba som utviklet BPA i Norge. Nå bruker nær 1.000 funksjonshemmede Uloba som BPA-leverandør. Dette er en tredel av alle med BPA i Norge.

--- 

OM HOVEDPERSONEN: 
Kvinne i slutten av 20-årene for tiden bosatt på Grünerløkka, som lever med med utmattelsessykdommen ME. Interesser: samfunnsengasjement, skrive/lese bøker, filmer/serier, mørk humor mm.

 

Fakta om ULOBA INDEPENDENT LIVING OSLO
Hovedkontor
Drammen
Antall ansatte
5001-10000
Etablert år
1991
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos ULOBA INDEPENDENT LIVING OSLO

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og
Fortløpende Oslo

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Fakta om ULOBA INDEPENDENT LIVING OSLO

Adresse

Toftes Gate