<  
>  

Spillfree Analytics

Spillfree Analytics er et start-up selskap beslutningsstøtte innen biologisk optimalisering for havbruksnæringen.
Selskapet har to produktporteføljer, hvor den ene går på beslutningsstøtte innen praktisk fôring. Vi har fokus på fôringsoperatørene, som vi jobber tett sammen med etter visjonen Fokus på fôring, med fôreren i fokus . Spillfree har utviklet programvarer som gjør det mulig å vurdere fôringsprestasjonen på daglig nivå.
Den andre produktporteføljen kalles Aqua tools og består av kost nytte modeller for ulike prosesser innen biologisk optimalisering, slik som; fôring, fôr, vaksinering, og sykdomsbehandling.
Disse produktene handler om kostnad og nytteeffekten ved ulike valg av fremgangsmåter. Vi gir kundene våre bedre lønnsomhet gjennom analyser og kunnskap. Vi har et solid kundegrunnlag, og ønsker å utvikle selskapet og produktporteføljene videre. Vi søker derfor etter kompetansepersoner som ønsker å bidra på denne spennende reisen.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Spillfree Analytics

Adresse

Stallmestervegen 2C,7046 Trondheim