<  
>  

AS Kellox

Varehandel / Dagligvare / Butikk, Merkevarer / Konsumentprodukter, Salg / Markedsføring

Om arbeidsgiverenAS Kellox ble grunnlagt i 1950 og er en av Norges eldste og mest anerkjente importører av motoriserte produkter til lands og til vanns - for både fritids- og proffmarkedet. I dag omsetter Kellox gruppens 20 medarbeidere for ca. 300 mill kroner. Honda er selskapets største leverandør, et merke som er verdenskjent for sin kvalitet og pålitelighet innen motorsykler , ATV og marine utenbordsmotorer. Andre kjente merkevarer i gruppen er Vespa, Piaggio og Moto Guzzi innen MC og Tohatsu utenbordsmoter og AMT og Terhi båter. I tillegg samarbeider Kellox tett med båtleverandører som Silver, OceanMaster, Coaster, Micore, Gemi, Kværnø, Pioner, River mfl.. Alt salg skjer via et nett av ca 100 dyktige forhandlere og verksteder over hele Norge, hvorav ca 45 forhandlere dekker den marine sektoren. Det som driver oss er et brennende engasjement for alt som beveger seg på to eller tre hjul eller med propell bakpå. En lidenskap vi deler med alle våre dedikerte og dyktige forhandlere. Vår lange fartstid, velsmurt supportapparat og velrennomerte varemerker har gitt oss en unik posisjon i markedet. Vi kjenner markedet, forhandlerne, kundene, produktene og mulighetene svært godt. Den posisjonen og kunnskapen er vi stolte av og lover at ambisjonene er høye også for fremtiden.

Les mer
Fakta om AS Kellox
Hovedkontor
Trollåsen
Antall ansatte
11-50
Etablert år
1950
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Nordre Follo

Ledige stillinger hos AS Kellox

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Nordre Follo

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Salgssjef Marine

Adresse

Trollåsveien 36