<  
>  

AS Kellox

Varehandel / Dagligvare / Butikk, Merkevarer / Konsumentprodukter, Salg / Markedsføring

Vår virksomhet
Kellox er Norges største importør av MC og MC-utstyr – og en ledende aktør innen båter og påhengsmotorer.

Kellox ble grunnlagt i 1950 og er en av Norges eldste og mest anerkjente importører av motoriserte produkter til lands og til vanns. Våre produsenter er anerkjente merkevarer med produkter både for fritids- og proffmarkedet. Alle våre produkter møter de høyeste krav til brukervennlighet, sikkerhet og miljø.

Med et brennende engasjement for alt som beveger seg på to og tre hjul eller med propell bakpå, har vi siden 1950 skapt historie. Vår lange fartstid har gitt oss en unik posisjon. Vi kjenner markedet, forhandlerne, kundene, produktene og mulighetene svært godt. Den posisjonen og den kunnskapen er vi stolte av. Og ikke minst – det er en posisjon vi skal beholde også i fremtiden. 

Vår historie til sjøs
Vi importerer og distribuerer to store båtmotormerker, Honda og Tohatsu. I 1970 startet vi import av påhengsmotorer fra Honda. I 1975 gjorde vi det samme med Japans eldste båtmotorprodusent, Tohatsu. Da vi i 1980 også overtok det finske båtmerket Terhi i Norge og Sverige, sikret vi oss Nord-Europas mest solgte båtmerke gjennom tidene. I dag er vi distributør av Northmaster, Oceanmaster, Coaster, Terhi, Micore og Honwave båtmerker. På vegne av våre båtmotorer, Honda og Tohatsu, har vi også en rekke markedssamarbeid med andre båtmerker, inkludert Gemi, River, Pioner, Hobby Boats og Sandstrøm.

Vi er stolte av å forvalte noen av verdens ledende merkevarer innen marine via våre 150 utvalgte butikker, marinaer og verksteder i Norge, Sverige og Danmark.

 

Våre forhandlere
Lidenskapen for våre produkter deler vi med våre dedikerte og dyktige forhandlere som står for alt salg av både MC, MC-utstyr, båter og påhengsmotorer. Per i dag har vi 150 utvalgte butikker, marinaer og verksteder.

Våre forhandlere har førsteklasses kjennskap til merkene de selger. Produktkjennskap kombinert med lokalkunnskap gjør forhandlerne til dyktige rådgivere i sitt marked. Vårt fokus på sikkerhet, kvalitet, kompetanseheving og kundetilfredshet sørger for at forhandlerne til enhver tid er oppdaterte på sertifiseringer, service og vedlikehold.

Sammen har vi gleden av å tilby våre kunder solid fagkunnskap, personlig service og et oppriktig ønske om gode opplevelser på veien og til vanns – i fritiden og på jobb.

Fakta om AS Kellox
Hovedkontor
Trollåsen
Antall ansatte
11-50
Etablert år
1950
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Nordre Follo

Ledige stillinger hos AS Kellox

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og
Fortløpende Nordre Follo
Bildegalleri

Kontaktperson

Salgssjef Marine

Fakta om AS Kellox

Adresse

Trollåsveien 36