<  
>  

J.S.Cock AS

Energi, Industri og produksjon, Ingeniøryrker: Øvrig

Ventiler og tilhørende utstyr
J.S.Cock er en av Norges ledende leverandører av ventiler, instrumenter og komplette prosessutstyrspakker til industrien innenfor feltene skip, offshore, petrokjemi, næringsmiddel, farmasøytisk, renseanlegg, smelteverk, vannkraft, papir og treforedling. I de senere år har J.S.Cock også blitt en betydelig leverandør av ventiler og filtersystemer til fiskeoppdrettsindustrien i Norge. J.S.Cock konstruerer og utvikler i tillegg egne ventiler som produseres eksternt, og selges under varemerket JSC.

Power Coat malingssystemer
J.S.Cock utvikler malingstyper som markedsføres under selskapets eget varemerke Power Coat. Produktspekteret dekker de fleste behov og krav industrien har, både på maling- og spraysiden. Power Coat selges gjennom mer enn 200 lagerførende forhandlere i Norge, og gjennom importører i andre deler av Skandinavia.

Graco sprøyteutstyr
J.S.Cock har siden 1984 vært eksklusiv importør i Norge av Graco elektrisk og bensindrevet sprøyteutstyr til malermestere og lakkeringsverksteder. Produktspekteret består også av utstyr for oppmerking av flyplasser, veier og parkeringsplasser. I tillegg markedsfører J.S.Cock sine egne høyttrykksvaskere, som produseres i Amerika under varemerket Power Washer, og er hovedimportør av TapeTech sparkelverktøy.

 

 

Fakta om J.S.Cock AS
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
11-50
Etablert år
1897
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Oslo, Bergen +2
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Ledige stillinger hos J.S.Cock AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og
Fortløpende Oslo, Bergen, Arendal, Larvik

Bli kjent med J.S.Cock AS

Bildegalleri

Kontaktperson

Daglig Leder

Filmer

Fakta om J.S.Cock AS

Adresse

Nedre Rommen 3, 0988, Oslo