<  
>  

Kvalitet og utvikling, Nye Lindesnes kommune

  1. januar 2020 slås kommunene Lindesnes, Mandal og Marnardal sammen til Lindesnes kommune. Kommunen er landets sydligste, og den tredje største på Agder, med om lag 23.000 innbyggere.

Lindesnes er en feriedestinasjon kjent for sol, strender og skjærgårdsidyll, flotte, grønne områder for rekreasjon og fritidsaktiviteter, og to lakseførende elver.

Kommunen er i utvikling og vekst, og har de seneste årene hatt en formidabel by- og stedsutvikling, med et godt handelstilbud, og et næringsliv i vekst. Det er en attraktiv kommune å bo i, med gode bo- og oppvekstmiljøer, og gode muligheter for jobb og utdanning. Et rikt kulturliv, en levende by, og et mangfoldig aktivitetstilbud for innbyggere i alle aldre, gjør kommunen til et godt sted å bo og leve.

Kommunen vil ha omlag 2000 ansatte. Organisasjonen arbeider målrettet for flere i fulle stillinger og har en generell målsetting om at alle som søker læreplass skal få. Når vi rekrutterer har vi fokus på inkludering og mangfold. Derfor oppfordres alle kvalifiserte til å søke stilling hos oss uansett alder, kjønn, funksjonsevne, religion og kulturell bakgrunn.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Kvalitet og utvikling, Nye Lindesnes kommune