<  
>  

Software Innovation

IT: Hardware / Software, Konsulenttjenester: IT

Software Innovation leverer ECM-løsninger som håndterer bedriftens informasjonsutfordring

Software Innovation er et skandinavisk programvareselskap med en voksende internasjonal tilstedeværelse. Vi utvikler og leverer markedsledende standardløsninger for Enterprise Content Management (ECM) som gjør at virksomheter kan forbedre og effektivisere dokumenthåndtering, saksbehandling og teknisk dokumentkontroll.

Selskapet, med sine 350 ansatte, har kontorer i Oslo, København, Stockholm og Bangalore. Løsningene selges og leveres også gjennom et voksende internasjonalt partnernettverk.

Vår forretningsidé
Vår misjon er å hjelpe virksomheter med å håndtere, dele og bruke informasjon slik at den blir til deres mest verdifulle ressurs. De fleste virksomheter håndterer i dag store mengder informasjon, samtidig som de må være effektive og etterleve strenge krav til informasjonsforvaltning. Vi har snart 30 års kompetanse og erfaring med å utvikle moderne, brukervennlige og stabile IT-løsninger som løser virksomheters informasjons-utfordringer og skaper gevinster i form av økt kontroll, mer effektive arbeidsprosesser, bedre prosjektstyring, samhandling og kunnskapsdeling samt raskere kundeservice.

Våre løsninger
Software Innovation tilbyr tre løsninger, ProArc, 360° og DocuLive, som anvendes av mer enn 600 virksomheter og 200 000 brukere. Løsningene er utviklet i tett samarbeid med kunder som har høye krav til informasjonshåndtering, noe som gjør at vi i dag kan tilby fremtidsrettede løsninger som skaper verdi og som er et trygt og sikkert valg for både private og offentlige virksomheter. Vi utvikler våre løsninger på nyeste Microsoft-teknologi og tilfører forretningskritisk ECM-funksjonalitet til kunders Microsoft-produkter som SharePoint og Office.


Våre ambisjoner
Vi skal være Nordens ledende leverandør av ECM-løsninger og bli en fremtredende aktør i Europa, Midt-Østen og Afrika. Dette skal vi gjøre gjennom å utvikle enkle, brukervennlige og stabile løsninger sammen med våre kunder. Vi skal utfordre dagens leveransemodeller og hjelpe våre kunder med å realisere gevinster.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Jobbmuligheter i Software Innovation
Jobbmuligheter i Software Innovation

Software Innovation er Nordens sterkeste leverandør av løsninger innen dokument- og informasjonsbehandling. Nå skal vi videre til neste nivå, og søker deg som vil være med på å løfte oss. Du er svært dyktig innen ditt fagområde og har en sterk motivasjon til å oppnå gode resultater.

Vi er få nok til at du er viktig og stor nok til å være i front!

Ønsker du å starte din karriere som trainee i et av Nordens ledende programvarehus? Trainee

Software Innovation er Nordens ledende leverandør av løsninger innen dokument- og informasjonshåndtering.
Trainee
12 (totalt 12 traineer i Norden)
Sted
Bærum, Oslo
Les mer

Bildegalleri

Filmer

Jobbmuligheter (8)
logo
Ønsker du å starte din karriere som trainee i et av Nordens ledende programvarehus?
Software Innovation er Nordens ledende leverandør av løsninger innen dokument- og informasjonshåndtering. Vi er i sterk utvikling og søker traineer som vil ta sentrale posisjoner på vårt stjernelag. Vårt ettårige traineeprogram gir deg en unik start på karrieren.   Du får: Egen mentor og coach. Gode utviklingsmuligheter. Fast stilling. Siden 2000 har Software Innovation hatt 6 traineekull og 60 unge nyutdannede har gjennomført traineeprogrammet og har nå inntatt sentrale stillinger både i Software Innovation og andre bedrifter.   Hvem ser vi etter?  Bachelor / Master i:  IT / Teknologi Økonomi Bibliotek- og informasjonsvitenskap  Hva kan vi tilby?  Som trainee i Software Innovation får du muligheten til å utvikle din kompetanse innen flere ulike fagområder, blant annet programmering, salg og IT-konsulentvirksomhet. Gjennom trainee-programmet får du en unik sjanse til å oppnå både faglig og personlig utvikling. Trainee-programmet er Skandinavisk og kandidater fra Norge, Danmark og Sverige kan søke.  Programmets varighet er på ett år og består blant annet av fellessamlinger og individuell oppfølging med egen mentor/Coach. Etter endt trainee-opphold får du en fast stilling i selskapet med gode muligheter for karriereutvikling.    Trainee hos Software Innovation:  Tverrfaglig program  Ettårig  Fellessamlinger  Egen mentor/Coach Fast stilling  Arbeidsoppgaver  Arbeidsoppgavene vil være varierte og selvstendige. I løpet av året gis du muligheten til å prøve deg innenfor selskapets ulike avdelinger og det tas sikte på å oppnå et gjensidig læringsutbytte for deg og Software Innovation. Vi legger opp til at du får bruke din nyervervede kompetanse i samspill med våre erfarne fagfolk, samtidig som du får en unik mulighet til faglig og personlig utvikling med tanke på en videre karriere i Software Innovation. 

Adresse

Rolfsbuktveien 4C, 1364 Fornebu