<  
>  

Admento AS, avd. Trondheim

Admento er en komplett partner innenfor lønnsomhet -- regnskap, inkasso og rådgivning. Vi er den ledende leverandøren av økonomitjenester til bedrifter i Midt Norge, med stabilt økende oppdragsmengde. Admento benytter kundetilpassede teknologiske løsninger som bidrar til økt tilgjengelighet og mer effektive prosesser for kundene. Admento har totalt 70 medarbeidere, og hadde en omsetning i 2018 på ca. 70 millioner. Vi har kontorer i Trondheim, Orkanger, Støren, Oppdal, Sunndalsøra, Hitra/Frøya, Vestnes og Molde. Vi har mange av regionens mest spennende bedrifter som kunder. Kontoret i Trondheim opplever sterk vekst i oppdragsmengde og teller i dag 10 medarbeidere.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Admento AS, avd. Trondheim

Adresse

Vestre rosten 69,7072 Heimdal