<  
>  

Clinic Vest Medisinske hudklinikk

Helse / Kroppspleie / Velvære

Clinic Vest Medisinske hudklinikk er en profesjonell hudklinikk som holder til ved et av Oslos mest attraktive kjøpesentre, CC Vest på Lilleaker i Oslo. Clinic Vest Medisinske hudklinikk ble etablert i august 2018 med ambisjon om å skape en hudklinikk med hovedfokus på høy faglig kompetanse og kvalitet i alle ledd. Vi har fokus på avanserte behandlinger og skreddersydde hudprogram med god oppfølging. Alle behandlingene vi tilbyr er effektive og godt dokumenterte behandlinger av høyeste kvalitet. Vi vet hva kundene ønsker å for å kunne tilfredsstille dette tilbyr vi kun det beste og mest effektive innen profesjonell hudpleie, kosmetiske injeksjoner og medisinske hudbehandlinger. Vi benytter kun anerkjente produkter fra markedet når vi utfører våre behandlinger. Noen av merkevarene vi tilbyr er blant annet SkinCeuticals, Me Line, Inno Aesthetics, Dermaceutic og Juvederm.

Clinic Vest Medisinske hudklinikk har per dags dato en autorisert sykepleier med videre utdanning i kosmetiske og dermatologiske behandlinger og klinikkens ansvarlig lege Dr. Jesper Boesen, er spesialist i Øre-nese-hals sykdommer. Vår kunnskap er kundens trygghet. Og kundens trygghet er høyt prioritert hos oss.

Fakta om Clinic Vest Medisinske hudklinikk
Hovedkontor
Akershus
Antall ansatte
1-10
Etablert år
2018
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Daglig leder/Kosmetisk sykepleier

Fakta om Clinic Vest Medisinske hudklinikk

Adresse

Lilleakerveien 16