<  
>  

Innlandet fylkeskommune Tannhelse

Tannhelsetjenesten i Innlandet fylkeskommune har over 300 stillinger fordelt på 41 tannklinikker i 6 distrikter. Vårt personell behandler alle kategorier pasienter fra prioriterte grupper til betalende klientell. Tannhelsetjenesten i Innlandet fylkeskommune har prøvetid på 6 måneder for nyansatte i faste stillinger.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Innlandet fylkeskommune Tannhelse

Org.nr.:974597497 Stillingsident: Presentasjon av stillingen :BeskrivelseHov tannklinikk har ledig 100 % fast stilling som tannlege fra 01.10.2021Om klinikkenHov tannklinikk er
22.09.2021 Hamar
Org.nr.:974597497 Stillingsident: Presentasjon av stillingen :BeskrivelseTannhelsetjenesten i Innlandet fylkeskommune har behov for tilkallingsvikarer som tannhelsesekretærer ved de offentlige tannklinikkene i
28.09.2021 Hamar

Rekrutteringskalender

  • SEP 22
    2021
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Innlandet fylkeskommune Tannhelse