<  
>  

Rørlegger Sentralen AS

Industri og produksjon

Rørlegger Sentralen AS ble etablert i 1999 av Gunnar A. Ludvigsen, og har i dag 23 ansatte som til sammen har lang og bred kompetanse innen faget. Rørlegger Sentralen AS innehar sentral godkjenning, er en mesterbedrift og er godkjent bedrift i henhold til BVN-byggebransjens våtromsnorm.

Vi bestreber å yte “Service og Kvalitet til Avtalt tid” til alle våre kunder, og våre løfter vedrørende dette kan du lese mer om her: Våre garantier

Videre skal vårt arbeid være fundamentert på solid fagkunnskap, omtanke og respekt.

Vi skal betjene markedet ut fra konkurransedyktige priser og godt håndverk.

Om oss kan vi fortelle at vi holder til i Oslo, og betjener alle bydeler i hele Oslo, men også deler av Viken, så som Asker, Bærum, Drammen, Skedsmo, Lillestrøm, Oppegård, Follo osv.

Vi utfører små og store oppdrag, og i all hovedsak tjenester innen rørservice, VVS-arbeid, rehabilitering og nyinstallasjoner. Vi har egen spyleavdeling som tilbyr spyle- og tømmetjenester med bl.a. topp moderne kombibil. I tillegg kan vi også bistå med renovasjon, samt graving av vann- og avløpsledninger.

Fakta om Rørlegger Sentralen AS
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
11-50
Etablert år
1999
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Rørlegger Sentralen AS

Rørlegger Sentralen AS er en dynamisk og ekspanderende rørleggerbedrift for privat- og bedriftsmarkedet. Vårt firma er i stadig vekst, og
Snarest Oslo
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Bildegalleri

Kontaktperson

Filmer

Vi søker rørleggere og spyleoperatører
Vi søker rørleggere og spyleoperatører

Fakta om Rørlegger Sentralen AS

Adresse

Brobekkveien 40