<  
>  

Azets

Regnskap, Rekruttering / HR / Bemanning

Azets er et nytt selskap – med en rik historie.

Azets ble etablert i 2016, som et resultat av salget av BPO-divisjonen fra Visma. I mange år har vi levert tjenester innenfor regnskap, lønn, HR, bemanning og rådgivning i den nordiske regionen.

Over tid har vi utviklet en unik kombinasjon av erfaring, smarte løsninger og lokal tilstedeværelse. Med 83 kontorer over hele Norden, har vi tilegnet oss detaljert kunnskap om lokale lover og regler.

Automatisering og robotisering har skapt uendelige muligheter for kundene våre. I Azets har vi benyttet oss av disse prinsippene, gjennom kontinuerlig utvikling av ny og brukervennlig funksjonalitet. Vi har lagt stor vekt på å skape kundeløsninger med stor nytteverdi og som er enkle å ta i bruk. 

Fakta om Azets
Hovedkontor
Kanalveien 7, 5068 Bergen
Antall ansatte
1001-5000
Etablert år
2016
Arbeidsgiverprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Sr. Sales Executive

Adresse

Kanalveien 7, Bergen