<  
>  

Josefin Johannson Studio

Kultur / Kunst / Øvrige kreative fag, Reklame, Øvrig

“Designstudio som skaper visuelle uttrykk innen arkitektur, kunst og design”


Josefin Johansson Studio er et tverrfaglig designstudio basert i Oslo spesialisert innen interiør- og set design. Bedriften består av to avdelinger; Boligstyling og Retail & Reklame. Fokuset ligger i å levere produksjoner av høy kvalitet og med tydelig identitet. Ambisjonen er å skape autentiske, visuelle uttrykk som engasjerer.

Kreativ sjef Josefin Johansson grunnla virksomheten i 2003 og har bygget opp en bred portefølje.
Studioet består av kontor og lager på 1000 kvm. Josefin Johansson Studio er i dag fast leverandør av boligstyling for Boa Eiendom og vindusutstillinger til Norway Designs.

Fakta om Josefin Johannson Studio
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
1-10
Etablert år
2013
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Josefin Johannson Studio

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Oslo

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Adresse

Hasleveien 38