<  
>  

EON Reality Norway AS

IT: Hardware / Software

EON Reality Norway AS jobber med Virtual Reality (VR) og Augmented Reality (AR) for kunnskapsoverføring i industri-, utdannings- og bedriftsmarkedet.

Vi drives av at kunnskap er en menneskerettighet, og at kunnskap bør være tilgjengelig og overkommelig å tilegne seg for alle mennesker.

Vi leverer blant annet tjenester innen simuleringsbasert krise- og beredskaps-trening og har

  • verktøy for øvelsesplanlegging, -gjennomføring og -analyse, der man kan gjennomføre kompetansekartlegging, spesifisere øvingsmål med tilhørende evalueringskriterier, samt registrere observasjoner som kobles mot de definerte evalueringskriteriene.
  • simuleringsplattformer der man kan lage treningssimuleringer, hvor et simulert øvingsmiljø samspiller med virkeligheten («utvidet virkelighet»).

EON Reality Norway har administrasjon i Elverum og vår største utviklingsavdeling i Hamar - i lokalene til Gründer- og næringshuset PARK. Der er også vårt største state-of-the-art utstillingslokale for Virtual Reality i Norge, og vårt VR Innovasjonsakademi (Et ettårig videreutdanningsprogram i AR og VR i samarbeid med Høgskolen i Innlandet).

EON Reality har også et toppmoderne utstillingslokale og et utviklingslaboratorium i Elverum, med fokus på forsvars- og sikkerhetsløsninger innen AR og VR.

Fakta om EON Reality Norway AS
Hovedkontor
Elverum
Antall ansatte
11-50
Etablert år
2017
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger

Bli kjent med oss

Bildegalleri

Filmer

Smart Nations Powered By Augmented Virtual Reality

Adresse

Hamarvegen 112, 2406 Elverum