<  
>  

Nordlo (IT Total) i Vennesla vokser og trenger flere erfarne IT spesialister!

Nordlo er et Nordisk IT- konsern med 600 ansatte, 35 kontorer og en omsetning på ca. 1,3 milliarder kroner. Vi leverer IT-infrastruktur, skytjenester og digitalisering for selskaper i hele Norden. Vi har ambisjoner om å vokse kraftig fremover gjennom oppkjøp og organisk vekst. Nordlo Norge har etablert sitt hovedkontor i Vennesla.

Nordlo Vennesla (Tidligere IT Total) leverer skybaserte og mobile løsninger og personlig rådgivning. Vi er også en pådriver og et sentralt kompetansesenter i forhold til teknologi og innovative IT-løsninger for næringslivet. Selskapet har vokst fra 12 millioner i omsetning i 2006 til ca 40 millioner i 2018, og har levert gode resultater over tid. Vi er nå 20 ansatte. Hovedårsaken til dette er at vi har flinke og dedikerte medarbeidere med høy kompetanse, konkurransedyktige løsninger, og har sterk fokus på kundene våre.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Nordlo (IT Total) i Vennesla vokser og trenger flere erfarne IT spesialister!